Автономна сонячна електростанція для власного споживання електроенергії

Автономна сонячна електростанція для власного споживання електроенергії

Автономна сонячна електростанція - вигідне рішення, якщо будівля знаходиться далеко від лінії електропередач, у вас часті перебої з електропостачаннням тощо. Купити автономну сонячну електростанцію можна скориставшись послугою компанії Solar Family - СЕС під ключ.

Більше 10 років в сфері альтернативної енергетики, понад 700 реалізованих проєктів. Ми знаємо все про сонячну енергетику. Співробітники надають професійні консультації, роблять проєктування, монтаж, проводять сервісні роботи, а також клінінг СЕС, що збільшують ефективність генерації до 20%. 

Принцип роботи сонячних електростанцій

Конструкція станції доволі проста. До її складу входять: інвертор (перетворює постійну напругу на змінну) і акумуляторні батареї. Вибираючи інвертор, варто звернути особливу увагу на його потужність, адже збільшити її буде неможливо. Щоб не прогадати, заздалегідь підрахуйте загальну потужність всіх приладів, які працюватимуть одночасно.

Переваги використання автономних СЕС

Основні переваги незалежних СЕС:

  1. повністю безшумний режим роботи;
  2. безпечність та надійність;
  3. не завдають шкоди навколишньому середовищу;
  4. можуть використовуватись як резервні або основні електростанції;
  5. можливий монтаж навіть у найвіддаленіших районах;
  6. простота в обслуговуванні.

Варто враховувати той факт, що при зменшенні сонячної активності (нічний час, суцільна хмарність, зимовий період) ресурс генерації електроенергії зменшується. Але водночас СЕС дозволяють заощаджувати на оплаті комунальних послуг, дають можливість бути енергонезалежним.

Якщо вас зацікавила автономна сонячна електростанція, ціна на необхідне обладнання та на роботи з монтажу, треба розуміти, що остаточна вартість комплексу залежить від багатьох факторів, зокрема – від місця розташування, розмірів, кількості приладів, якими планується користуватись. Щоб отриманий результат відповідав вашим очікуванням, варто скористатись послугами справжніх професіоналів з компанії Solar Family.