Гібридна сонячна електростанція: монтаж та підключення

Гібридна сонячна електростанція: монтаж та підключення

Гібридні сонячні електростанції можуть одночасно брати енергію з трьох джерел, це сонце, електромережа та акумулятори. Така станція здатна постачати електроенергію безперервно. Ідеально підходить для підприємств чи господарств, які мають проблеми зі стабільним енергозабезпеченням. СЕС гібридного зразка дозволяють не лише заощаджувати на оплаті електроенергії, а й продавати її надлишок по «зеленому» тарифу.

Якщо ви хочете, щоб високоефективна гібридна сонячна електростанція по вигідній ціні була змонтована у вас, звертайтеся у компанію Solar Family. Для цього достатньо заповнення форми зворотного зв'язку на відповідній сторінці сайту, зателефонувати або ж відвідати офіс особисто. Компанія реалізує повний спектр робіт – починаючи від проєктування і закінчуючи своєчасним сервісом обладнання. Після консультації з менеджером та інженером, а також за результатами обговорення індивідуальних потреб об'єкта, співробітники запропонують вам можливі варіанти.

Переваги гібридних СЕС

Будова гібридної СЕС достатньо проста й зрозуміла. В основі знаходиться інвертор, який забезпечує перетворення енергії, до нього підключається акумуляторний блок та сонячні панелі. Така СЕС не боїться ані перебоїв із зовнішнім енергопостачанням, ані повної розрядки акумуляторних батарей (адже станція може їх дозаряджати, беручи енергію з мережі або з генератора).

Крім вищезазначеного, до головних переваг гібридних станцій можна віднести:

  1. здатність не лише генерувати, а й зберігати електроенергію;
  2. надійність;
  3. невибагливість в обслуговуванні;
  4. можливість живлення від стаціонарної електромережі;
  5. гнучке перемикання пріоритетів живлення;
  6. естетичний сучасний дизайн, висока продуктивність.

Особливої популярності набули гібридні СЕС під час воєнного стану. Адже їхнім головним завданням стало безперервно забезпечувати електроенергією домогосподарства та невеликі підприємства в умовах частих відключень світла.