Сонячна електростанція для юридичних осіб

Сонячна електростанція для юридичних осіб

Промислові сонячні електростанції дають змогу суттєво скоротити витрати на підприємстві, зменшити залежність від обленерго та від підвищення цін на електроенергію. Сонячна електростанція для юридичних осіб має термін окупності 4–7 років (залежно від її потужності). Враховуючи, що строк служби сонячних панелей та іншого обладнання СЕС становить 20–25 років і потребує мінімального догляду, далі промислова станція буде приносити стабільний прибуток.

З чого складається СЕС для юридичних осіб

Електростанція для промислового використання складається із сонячних панелей та інвертора. Мережеву станцію треба додатково укомплектувати «розумним» лічильником, а гібридну та автономну – акумуляторами. Встановлювати сонячні панелі можна на дахах будівель або на системі кріплень, які розміщують на землі. Допускається монтаж СЕС на ділянках, які знаходяться у власності чи у тривалій оренді юридичної особи.

Варіанти експлуатації промислових електростанцій

Є три варіанти використання сонячних електростанцій для юридичних осіб:

  1. повністю чи частково забезпечувати власні потреби підприємства в електроенергії;
  2. виробляти електроенергію винятково для продажу;
  3. проміжний варіант – покривати потреби свого підприємства, а надлишок продавати.

Залежно від мети та рівня енергонезалежності вибирається тип СЕС. Мережева та гібридна підходять для власного споживання та продажу електроенергії. При цьому мережева може працювати лише за умови, що працює загальна електромережа. Натомість гібридна завдяки акумуляторам може забезпечувати підприємство електроенергією під час відключень у мережі. Автономна підходить лише для власного споживання.

Ціни на промислові сонячні електростанції

Найбільш бюджетним варіантом є мережевий тип СЕС. Гібридні станції є дещо дорожчими, а на автономні промислові сонячні електростанції ціна є найвищою. На вартість станції насамперед впливають її тип, загальна потужність і варіант розміщення (на даху чи на землі), а також тип і торгова марка сонячних панелей.

Розміщення панелей на дахах є менш затратним, ніж на землі. За типом розрізняють монокристалічні, полікристалічні та тонкоплівкові панелі. Монокристалічні мають найвищі ККД й вартість, тонкоплівкові – найнижчі ККД, вартість та строк служби, а полікристалічні є проміжним варіантом за всіма показниками.

Де замовити промислову сонячну електростанцію для бізнесу

Ми пропонуємо індивідуальні рішення для юридичних осіб з урахуванням усіх чинників. Спеціалісти Solar Family мають відповідну кваліфікацію та чималий практичний досвід встановлення СЕС для підприємств. Промислова сонячна електростанція з продуктивних панелей, підготовка та видача всієї потрібної технічної документації, швидкий та якісний монтаж, гарантійне обслуговування та послуги з чищення панелей – все це ви можете замовити в Solar Family. Заповнюйте форму на сайті чи телефонуйте, й невдовзі ви отримаєте оптимальний варіант станції для вашого випадку.