Сонячні електростанції для дому під ключ від Solar Family

Сонячні електростанції для дому під ключ від Solar Family

Все більше й більше приватних домогосподарств мають потребу в енергонезалежності. В умовах війни це стало нагальною необхідністю, а не розкішшю. Саме автономні сонячні електростанції, укомплектовані необхідним обладнанням, здатні без перебоїв, цілодобово постачати енергію для конкретних об'єктів у разі відключення від загальних електромереж. 

Сонячна електростанція для приватного будинку – це альтернативне джерело електроенергії, яке вважається не лише доволі потужним, а й надійним та екологічно чистим. Вкладаючи кошти в покупку та монтаж власної СЕС, ви не будете перейматися частими відключеннями світла. Придбати сучасне обладнання за економічно обґрунтованими цінами можна в компанії Solar Family. Досвідчені фахівці не лише допоможуть визначитися з вибором, але й будуть супроводжувати вас на всіх етапах (планування, придбання, монтаж, подальше обслуговування).

Сонячні електростанції для дому: ціна та види

Якщо у вас є можливість крокувати в ногу з технічним прогресом, – варто цим скористатись. Головним завданням СЕС – постійно перетворювати сонячну енергію на електричну, даючи таким чином можливість власникам заощадити на оплаті рахунків, а іноді й отримувати прибуток.

СЕС складається з системи фотомодулів, акумуляторів, інвертора, кріплення, конектора та кабелів. Сьогодні існує три види СЕС (залежно від мети використання):

  1. мережеві – сонячну енергію отримує стаціонарна електростанція, а за невикористану кількість власник отримує прибуток шляхом її продажу;
  2. автономні – беруть енергію від сонця, дозволяючи користуватись електроприладами без під'єднання до зовнішньої мережі (при цьому надлишок енергії накопичується в акумуляторах);
  3. гібридні – можуть працювати від різних джерел, накопичують електроенергію, яку надалі можна продавати за «Зеленим тарифом».

Є декілька місць для монтажу СЕС: дах будинку, наземна металоконструкція, трекер, фасад будинку. Менеджери та інженери компанії Solar Family детально розкажуть про переваги та недоліки кожного варіанту, допоможуть вибрати найкращий.

Чому саме Solar Family

Компанія протягом 10 років успішно реалізувала понад 700 проєктів, провела більше 300 підключень до «зеленого» тарифу. Послуга встановлення СЕС охоплює проектування, монтаж, налаштування, якісний сервіс обладнання в майбутньому, а також професійний клінінг панелей. Якщо вас зацікавила домашня сонячна електростанція, ціна на всі компоненти та введення її в експлуатацію, звертайтеся до фахівців Solar Family.